امارات برای واردات
بندر جبل علی
بندر جبل علی، واقع در منطقه آزاد جبل علی و تقریباً 35 کیلومتری جنوب غربی دبی، یک شهر بندری است. بندر جبل علی یکی از بزرگترین بندرهای خاورمیانه است و به عنوان نهمین بندر بزرگ و شلوغ جهان شناخته می شود. ساخت بندر جبل علی در سال 1976 آغاز شد و در سال 1979 با تکمیل عملیات در بندر رشید، ملکه الیزابت دوم رسماً آن را به روی تجارت گسترده باز کرد. این بندر دارای اسکله های بی شماری است. جبل علی در واقع یک منطقه اقتصادی آزاد واردات از امارات تجاری است و یکی از مهم ترین مناطق اقتصادی جهان و خاورمیانه به شمار می رود.
وارداتی از جبل علی
واردات از جبل علی، قوانین واردات از دبی در ایران رونق گرفته است. این شهر بندری در حاشیه خلیج فارس در صنعت حمل و نقل و صادرات مجدد جایگاهی قوی دارد. جبل علی منطقه آزاد تجاری امارات متحده عربی است که زیرساخت های بسیار قوی در حمل و نقل دریایی و هوایی دارد. بخش عمده ای از درآمد این منطقه از طریق صادرات مجدد واردات از دبی کالا به کشورهایی مانند ایران به دست می آید که نشان از رونق بالای صنعت حمل و نقل در این منطقه دارد. شرایط واردات از دبی دسترسی مستقیم به دریا و فرودگاه بین المللی یک امتیاز ویژه بسیار مهم برای تجار ایرانی است. در بندر جبل علی تقریباً یک میلیون متر مربع فضا برای واردات از دبی و حمل و نقل و انبار وجود دارد. چندین انبار کالا در این شهر برای تحمل بار ترافیکی سنگین منطقه ساخته شده است. از سردخانه ها گرفته تا انبارهای بزرگ، بخشی از فرآیند نگهداری و نگهداری محموله را در این بندر پشتیبانی می کند. یکی دیگر از نقاط قوت جبل علی آزاد بودن آن است، یعنی برای ترخیص واردات از دبی مدارک کم و کالا عوارض گمرکی در نظر گرفته نمی شود.
بندر رشید
بندر رشید از سال 1351 افتتاح شده است. این بندر دارای بنادر تفریحی معروف به "مینا رشید" است. شاید دست کم نگیریم اگر بگوییم ترمینال رشید در واردات از دبی تنها ترمینال شناخته شده سفرهای دریایی در جهان است. این بندر سالانه پذیرای حدود 500000 نفر در ترمینال کروز دبی است.
واردات کالا از امارات
دبی یکی از شهرهای مهم امارات متحده عربی است. واردات از دبی شرایط اسان دارد. مساحت امارات متحده عربی حدود 83600 کیلومتر مربع است. ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی است و دبی، شارجه و العین از شهرهای مهم این کشور هستند. واردات از دبی را می توان دومین شریک تجاری ایران دانست. آمارها نشان می دهد که در سال گذشته 7 میلیون و 837 هزار دلار از دبی وارد شده است. از این مقدار معادل 88/18 درصد از کل سهم ارزش واردات کشور است با نکات و مراحل واردات از دبی از جمله ترخیص کالا و حمل و نقل کالا آشنا شوید.
نکته واردات از دبی
تعیین کالا
در مرحله اول باید محصول مورد نظر خود را برای واردات از دبی به ایران انتخاب کنید و سپس قوانین و مقرراتی که برای واردات کالای مورد نظر وجود دارد را مطالعه کنید. سپس باید بازار محصول مورد نظر خود را در ایران بررسی کنید و از میزان تقاضا و همچنین رقبای خود در این زمینه مطلع شوید. همچنین باید از قیمت محصول انتخابی در دبی و ایران مطلع شوید.
تامین کننده پیدا کنید
هنگامی که محصول خود را انتخاب کردید و تحقیقات خود را انجام دادید، باید تامین کنندگانی را در دبی پیدا کنید. دو راه برای این کار وجود دارد: یکی سفر به دبی و جستجوی تامین کنندگان به صورت حضوری و دیگری جستجو در اینترنت. راه دوم می تواند کمی مخاطره آمیز باشد و اعتماد شخصی را دشوار کند. همچنین از آنجایی که چین صادرات زیادی به واردات از دبی دارد، باید مطمئن شوید که کیفیت محصولاتی که می خواهید بخرید خوب و مناسب باشد.
برچسب: حمل کالا از امارات، واردات کالا از دبی، کالای ته لنجی،